Kontakt rådgiver

Finn ditt lokalkontor øverst til venstre

Velg lokalkontor

Sikkerhet for data og viktig informasjon

IT-sikkerhet er ikke lenger en opsjon

Om du har kundedata lagret i  nettverket ditt, har du et ansvar overfor kundene dine for at informasjonen forblir intern og ikke misbrukes av ondsinnende hackere. Oppdaterte sikkerhetsløsninger er blitt et "må-ha" for bedrifter i alle størrelser. 

I Serit tar vi sikkerhet på alvor og kan tilby bedriften en tilpasset løsning som sikrer nettverket  mot datainntrengning og tap av viktig informasjon. Uansett om du trenger ny løsning for brannmur, anti-malware, kryptering, patch managment, autorisering, backup eller sikring av mobile enheter, har vi gode løsninger for både mindre og større bedrifter.

Virtuell sikkerhet

Er du en av de som valgt å virtualisere deler eller store deler av nettverket ditt, men fortsatt kjører tradisjonelle sikkerhetsløsninger? Vi har spesialisert oss på sikkerhet i virtuelle miljøer og tilbyr produkter som er gunstige både fra et sikkerhets-, pris- og ytelseperspektiv.

Trend Micro Deep Security gir deg omfattende, tilpasningsdyktig og svært effektiv agentløs og agentbasert beskyttelse, inkludert beskyttelse mot skadelig programvare, registrering og forebygging av inntrengning, brannmur, nettapplikasjonsbeskyttelse, integritetsovervåking og loggkontroll.