Kontakt rådgiver

Tom Erik Wang

Senior Salgsrådgiver
Send mail
tlf: 905 01 010

Bjørn Thore Andersen

Presales og Produktutvikling
Send mail
tlf: 932 40 088

Er du sikker på at dine IT-systemer er trygge?

4 av 5 bedrifter har opplevd forsøk på datainnbrudd. Metodene som benyttes blir stadig mer utspekulerte. Det krever at bedrifter har fokus på sikkerhet.

Effektivitet og produktivitet krever i dag at bedrifter skal gjøre informasjon tilgjengelig for sine ansatte; om de er hjemme, på reisefot med nettbrettet eller på vei hjem fra jobb på mobilen. Denne moderne mobiliteten er krevende for bedrifter. Faren for at forretningskritisk informasjon kommer på avveie har aldri vært så stor. Aldri har det vært viktigere for bedrifter å skaffe seg gode sikkerhetsløsninger som hindrer skjebnesvangre tap av viktig informasjon.

  • Hva gjør du om dine data kommer på avveie?
  • Hva skjer om dine data plutselig blir utilgjengelige?
  • Hvor lenge kan du opprettholde driften uten tilgang til egne data?
Serit Itum har investert mye i å høyne vår egen kompetanse på sikkerhet, men også investert store summer i sikkerhetsløsninger som beskytter og stopper angrep.

VI TILBYR NÅ GRATIS SIKKERHETSSJEKK!

Vi gjennomfører en 15 punkts sjekk av dine IT-Løsninger. Målet med dette er å avdekke eventuelle svakheter slik at du blir i stand til å iverksette eventuelle forbedringer. Du mottar en tilstandsrapport med anbefalinger helt gratis og uforpliktende som kan benyttes i ditt videre arbeid for en trygg it hverdag.

Ta kontakt med oss for å avtale tid!