Kontakt rådgiver

Tom Erik Wang

Senior Salgsrådgiver
Send mail
tlf: 905 01 010

Visma - Serit

Din  lokale samarbeidspartner på Visma

Serit og Visma har lenge samarbeidet tett med å utvikle gode forretningsløsninger for våre kunder. Visma bidrar med Nordens største produktbredde innenfor forretningsløsninger. Serit komplementerer dette med lokal tilstedeværelse, nasjonalt supportsenter, sertifiserte og  høyt kvalifiserte rådgivere.

Vismas produktportefølje blir stadig mer populær. Over 340 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester. Serit tar ansvar for din løsning fra A til Å. Våre høyt sertifiserte konsulenter har lang erfaring med implementering og rådgivning. Vi legger stor vekt på å forstå din virksomhet og hva som er dine reelle utfordringer. 

Velg en vinner – sammen med Visma skal vi hjelpe enda flere bedrifter til suksess og fremgang!


Visma Business

Det kraftigste økonomi- og logistikksystemet fra Visma. Visma Business er svært fleksibelt og gir bedriften store muligheter for å tilpasse systemet til dine forretningsprosesser.


Visma Regnskapsbyrå

Markedets ledende løsning for det moderne regnskapsbyrå. Kombiner med innovative, nettbaserte løsninger som gir dine klienter økt kontroll og mulighet til selv å hente ut tallene de trenger.


Visma Global

Et standardisert økonomi- og logistikksystem med velprøvde rutiner og standard rapportering.


Visma.net

En komplett og moderne forretningsløsning i nettskyen.


Visma AutoPay

Helautomatisk betalingstjeneste som tar hånd om alle inn- og utbetalinger. Gir deg betydelig tidsbesparelser.


Visma Autoinvoice

Reduser kostnadene med e-faktura. Send og motta elektronisk faktura direkte fra ditt økonomisystem.


Visma Dokumentsenter

Visma Dokumentsenter utvider bedriftens forretningsløsning med et effektivt og moderne verktøy for sikker elektronisk bilagshåndtering. 


Visma Lønn

Visma Lønn er et moderne og innholdsrikt lønnssystem, som det er effektivt og intuitivt å arbeide i. Det er mange grunner til at så mange som over 20.000 norske bedrifter, i alle bransjer og størrelser, bruker løsningen.


Visma.net Expense

Gjør utfylling av reiseregninger til en lek. Integrert med alle store kreditkortleverandører, apper for automatisk opplastning av kvittering og kjøreutgifter rett inn i løsningen med GPS Tracker.


Visma Rapportering og Analyse

Visma Rapportering og Analyse er en komplett webbasert rapporteringsløsning som gir alle ansatte enkel tilgang til den informasjonen de ønsker fra forretningssystemene de bruker. 


Visma Severa

Nettbasert forretningsløsning for prosjekt og tjenestebedrifter – én løsning for hele arbeidsflyten fra salg til fakturering.