Kontakt rådgiver

Håkon Paulsen

Programvarespesialist
Send mail
tlf: 458 32 923

Digitale skjermløsninger

Mer enn bare digitale informasjonsskjermer

Utviklingen av digitale skjermløsninger har vært imponerende de siste årene. Nye teknologiske løsninger har gitt utvidede bruksområder, og stadig flere oppdager potensialet som ligger i denne informasjonskanalen.

Serit Itum har konsulenter med lang erfaring og vil være gode rådgivere både under planlegging, installasjon og drift. I tett samarbeid med ledende produsenter leverer vi digitale skjermløsninger og smarte lydsystemer som vil gi en helt ny dimensjon på denne kommunikasjonskanalen.

Fleksibelt og enkelt

Vi leverer avanserte informasjonsskjermer med webbasert administrasjonsverktøy. Det gjør det enkelt å endre og oppdatere innholdet og distribuere det til mange skjermer. Du kan vise animasjoner og tilpasse presentasjon og funksjonalitet til publikum, også interaktivt med berøringsskjermer. 

Innholdet kan integreres mot kalender, ulike datakilder, nyhetstjenester, osv.

Lyd og bilde i god kombinasjon forsterker opplevelsen

Smart bruk av lyd vil forsterke budskapet og gi bedre brukeropplevelser. I mange situasjoner er lyd helt avgjørende for presentasjonen, og det er viktig at lyden ikke oppleves som støy. Serit Itum leverer unike produkter for både retningsbestemt lyd og kontakthøyttalere. Med lyddusj fra Serit Itum kan du formidle et klart og tydelig lydbilde og fokusere lyden til mange punkter i ett og samme rom uten å forstyrre omgivelsene. Produktet er lite og nett, med et minimalistisk design og er enkelt å installere også i lokaler som byr på arkitektoniske utfordringer.