Kontakt meg:

Runar Sand

Avdelingsleder SI
Send mail
tlf: 932 40 084

Knut G. Carlsen

Produktspesialist applikasjoner
Send mail
tlf: 951 79 653

Håvard Hauge

Avdelingsleder / Prosjektleder
Send mail
tlf: 917 37 146

Keith Johansen

Salgsdirektør
Send mail
tlf: 924 37 980

Din teknologi- og kommunikasjonspartner

Hos oss møter du fagfolk som er glødende opptatt av trygge skyløsninger, IT-nettverk, drift, systemintegrasjon og døgnåpne supporttjenester.

I tillegg møter du dyktige webutviklere, som sammen med markeds- og kommunikasjonsrådgivere og dyktige designere, skaper målrettede og lønnsomme webløsninger.

Vi er en aktiv partner i den landsdekkende IT-kjeden Serit og samarbeider med markedsledende produsenter og leverandører.

Vi kan med stolthet fastslå at her jobber både hyggelige datanerder som er glødende opptatt av moderne teknologi, apper, nettverk, drift og systemintegrasjon, en supportavdeling som holder seg våkne hele døgnet, kreative designere som brenner for gode brukeropplevelser på nett og i trykte medier, erfarne kommunikasjonsrådgivere med spissede penner og blikk for målrettet innhold - i tillegg til kunnskapsrike konsulenter og dyktige prosjektledere som sørger for at små og store jobber blir levert på best mulig måte. 

Til sammen blir dette en meget komplett verktøykasse, som vi med stort engasjement deler med deg som kunde. Siden 2013 er vi også partner i den landsdekkende IT-kjeden Serit. 

Det gir både oss og kundene våre et omfattende kompetansenettverk og et solid utvalg av maskinvare, programvare og nettverksprodukter. Vi samarbeider med markedsledende produsenter, som alle stiller krav til oss om høy kompetanse og sertifiseringer for deres produkter. 

En ærlig, åpen og tydelig tilnærming gjør at ingen skal være usikre på hvor de har oss. Rådgiverne våre tar ansvar for alle ledd i prosessen, på en trygg, effektiv og helhetlig måte, slik at løsningen dekker ditt behov. Verken mer eller mindre. Vi kaller det ærlig IT og vil at det skal utfordre oss og minne om det ansvaret hver enkelt har for jobben som skal leveres.

Serit Itum - Kontakt

Du må fylle i ditt fornavn!
*
Du må fylle i ditt etternavn!
*
Du må fylle i din e-postadresse!
*
Hva ønsker du hjelp med?
 
Captcha

 
*
*